26.5.2013

Kakkuja ja suuria murheita


No niin, taas tällainen satunnainen päivitys =)
Parin kuukauden flunssailu ja Turrin sairastuminen on taas vienyt viimeisetkin ajatukset täältä poispäin.

Mutta nyt ollaan vireessä ja leivottu kakkuja!

Eveliina 5v tarvitsi Hello Kitty -kakun joten tuumasta toimeen. Vähän jännitti, koska edellinen Kittykakku näytti kuulemma kissalta =D





Kittyhän siitä tuli. Rakastan noita kukkakoristeita, niillä saa niin helposti näyttävän kakun. Laitoin keskelle tähti-koristeet ja pieniin kukkiin hopeahelmet. Kittykin sai helmet kaulaansa.


Sitten se toinen kakku: Metsäkonekakku. Voi apua...
Netistä en montaa mallia löytänyt ja oli alusta asti aivan hukassa tämän kanssa. Koko yön mietin miten toteutan sen =D Tällainen siitä tuli:

Huom: Tämä tuli tytölle, joka valmistui kuljettajaksi, loistavaa!! =))


Alusta asti oli selvää, että tukit teen suklaavohvelirullista. Kaikki muu, mittasuhteet yms. perustui siis niihin. Kone itsessään on tehty fudgetoffee-paloista, liimailin niitä yhteen ja veistelin muotoonsa. Enpä tiedä alanko enää koskaan tekemään toista samanlaista. Jos olisi muotteja valmiina ettei tarvitsisi alusta asti aina suunnitella ja tehdä!

Sitten ne suuret murheet.
Turri oli pitkän aikaa väsynyt ja nuutunut ja joi paljon. Valeraskauskin oli päällä joten ajattelin kaiken johtuvan siitä. Varasin kuitenkin lääkärin, aika oli 11:30. Klo 13:00 leikattiin jo kiireisenä märkäkohtu pois. Turri oli siis ollut todella todella kipeä ja olisi menehtynyt seuraavien päivien aikana ilman leikkausta kun tulehduseritettä täynnä oleva kohtu olisi puhjennut. Tulehdus vaikutti jo munuaisiinkin ja siksi hän joi niin paljon vettä koko ajan.


Onneksi olin itse vapaalla ja pystyin valvomaan ja hoitamaan ja rapsuttamaan ja makaamaan lattialla vieressä tulevan viikon. Leikkaushaava oli pitkä ja tikkinen. Onneksi Turria ei haava kovin kiinnostanut. Haava piti kuitenkin suojata tulehdusriskin vuoksi mikäli koira sitä nuolisi. Kauluria ei voinut kuvitellakaan, Turri meni aivan paniikkiin sen takia. Tein siis pitkästä topista bodyn, joka laitettiin neppareilla helmasta kiinni =D

Nyt on toivuttu täysin ja saatiin monta yhteistä vuotta lisää <3

Ai niin, se synttärilahja, jota lupasin esitellä:

Hyönteishotelli! =) =) =)


Vielä ei ole buukkauksia, kenties syksymmällä kun ilmat viilenee, saan talvehtijoita kylään =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, se ilahduttaa aina! =)