30.9.2012

Karkkipaperipussukka x3


'Inspiraatio on kohtaus, jonka taiteilija saa.'

No eilen tuli sellainen kohtaus, pitkästä aikaa! Alan siis toipumaan häistä joihin jouduin askartelemaan niin paljon, että uhkasin jo lopettaa moisen harrastuksen! =D Hääpostaus on tulossa jahka taas jaksan keskittyä niihin asioihn =)

Eilen olin aivan katki töiden jälkeen, mutta kun olin hyvissä ajoin kotona, ja Turrikin oli mökillä, iski hiRRRveeen, hiRRveen hyvä askartelukohtaus =D

Tässä tulos:

Karkkipaperipussukoita! =)))

Mulla on tallessa vaikka mitä karkkipapereita ja kirppikseltä värikkäitä euron vetoketjuja =)Tässä ohje pussukkaan:

(HUOM! JÄLKI ON ALA-ARVOISTA, KOSKA OLEN AIVAN TUMPELO OMPELUKONEEN KANSSA. NYTKIN SIITÄ KATKESI NEULA, JA PUOLA IRTOSI 3:N METALLISOAN KERA PAIKOILTAAN, SIINÄ SE AIKA MENI KONETTA KASATESSA.... =D )

Silottele karkkipaperit vetämällä niitä viivottimella peukalon välistä, lado kontaktimuoville. Laita muovi myös nurjan puolen päälle. Taita reuna siistiksi ja ompele kiinni vetoketju.

Käännä sivut nurinpäin ja ompele ympäri reunoja pussukka kiinni. Muista jättää vetoketjua auki! =)))

Pohjan muotoilu: Taita pussukan kulma littanaksi, ja ompele yli. Mitä isomman kolmion teet, sitä leveämpi pussukan pohjasta tulee.

Leikkaa ylimääräinen pois, päättele langat, ja käännä työ huolellisesti ympäri. Pakota kulmat suoriksi sormella tai tylpällä työkalulla, esim. riistäjän pyöreällä päällä.

7 kommenttia:

 1. No onpas veikeät pussukat!

  VastaaPoista
 2. Ite en saanu ohjeesta selvää, mutta hienoja osaat tehdä :)

  VastaaPoista
 3. kerättyäni karkkipapereita tahdoin myös itse valmistaa pussukoita, joten kiitos tästä ohjeesta!!

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva ohje, kun ei tarvitsekkaan ryhtyä ostamaan kristallipaperia tms. Siis kontaktimuoviahan löytyy jokaisen kolulaisen talosta,ja meiltäkin. Taidanpa ryhtyä askartelemaan piakkoin.

  VastaaPoista
 5. okei! Näin niitä tehdään... olen miettinyt kun olen nähnyt tälläsiä myynnissä :)

  VastaaPoista
 6. itse teen tuollaisia kanssa:)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, se ilahduttaa aina! =)